Drama neştiută a Adrianei Trandafir! A vrut să se sinucidă, după ce a pierdut custodia fiului!

 
+2 click pentru
galerie

Adriana Trandafir este una dintre cele mai cunoscute şi apreciate actriţe din spaţiul românesc. Cu toate aceastea, nu mulţi sunt cei care cunosc drama acesteia. Vedeta a vorbit despre cea mai neagră perioadă a vieții sale, cu lux de amănunte, iar povestea este de-a dreptul cutremurătoare.

Înttotdeauna o vedem cu zâmbetul pe buze, dar cu toate astea, Adriana Trandafir a trecut prin clipe dureroase. La divorţul de soțul ei, judecătorul a luat o decizie, care avea să o marcheze pentru totodeauna pe marea actriţă! Custodia copilului i-a fost dată fostului soţ, din cauza faptului ca activa în lumea teatrului. Vedeta consideră că i s-a făcut o nedreptate, dat fiind că în aceeaşi perioadă a divorţat şi Anca Sigartău, care a avut câştig de cauză, judecătorii oferindu-i custodia ei, chiar dacă era actriţă.

Mai mult de atât, atunci când avea nevoie cel mai tare ca cei dragi să îi fie alături, părinţii ei i-au întors spatele, astfel încât chiar propriul tată a fost martor împotriva ei, la divorţ. Pentru că simţea că durerea şi suferinţa sunt mult prea mari decât pot duce umerii ei, Adriana Trandafir s-a gândit să îşi ia zilele. Dar din fericire, într-un moment de iluminare, a realizat că trebuie să fie puternică pentru copilaşul ei.

„Pentru că tatăl meu a fost martor împotriva mea la divorț, rămăsesem fără familie, fără copil, fără părinți, fără niciun sprijin. Se pare că profesia a fost cea care m-a ajutat. A fost o clipă în care m-am gândit să renunț la viață, la tot, dar îngerul meu mi-a zis: „Nu, nu, tu ai un drum de făcut și mai avem lucruri de rezolvat! M-a lăsat să fiu încercată ca să îmi dau seama că orice copil are nevoie de un părinte luptător, puternic, nu căzut, nu în genunchi, nu de un om care să-și plângă de milă, pentru că, altfel, nu poți fi exemplu pentru nimeni”, a spus Adriana Trandafir, pentru Viva.ro


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest