Drama neștiută a fostei iubite a lui Jador! Ella, declarații cutremurătoare: “Durerea sufletească nu poate fi vindecată”/ VIDEO

 

Fosta iubită a lui Jador a oferit un interviu exclusiv pentru Antena Stars și a vorbit despre cea mai mare dramă a vieții sale. Ella Tina a fost nevoită să aibă grijă de familia ei de la o vârstă fragedă, din momentul în care ambii părinți s-au îmbolnăvit.

Cu ochii în lacrimi, Ella a vorbit despre momentele dificile prin care a trecut după ce tatăl ei a fost la un pas de a rămâne fără vedere, iar mama ei a fost diagnosticată cu cancer. În cadrul interviului exclusiv pentru Antena Stars, fosta iubită a lui Jador a mărturisit că deși era îndurerată din cauza tuturor problemelor cu care părinții ei se confruntau, a fost nevoită să fie puternică pentru a le fi alături și pentru a găsi soluții.   

“A fost o perioadă delicată.  Primisem un telefon de la tata și mi-a spus că este psoibil să își piardă vederea, având în vedere că el are diabet și m-am speriat când m-am gândit că voi avea doi părinți orbi. S-a terminat povestae cu tata și m-a sunat și mi-a spus ca a recidivat boala mamei mele adică cancer la sân. Au fost câteva săptămâni în care nici nu voiam să ies din casă. Mă întrebau oamenii, cunoștințele, și efectiv nu voiam să ies.

Nu am vrut ca mama să mă audă vreodată plângând la telefon și am încercat să îi incurajez pe ei să treacă peste. A fost o perioadă destul de grea când am realizat că e greu să ai prieteni. 2 săptămâni aveam coșmaruri noaptea. Eu trebuia să fiu puternică.”, a spus Ella.

După ce mama ei a fost răpusă de cancer, Ella a refuzat să mai intre în contact cu prietenii, mărturisind că din cauza durerii s-a izolat departe de toată lumea pentru a suferi.

“Am trăit un amalgam de sentimente. Aveam și contactele mele și trebuia să îmi desfășor activitatea. Lumea nu înțelege că nu poți fi intotdeauna trist, că altfel eram numai la spital. Durerea sufletească nu poate fi vindecată de niciun tratament”, a mai spus fosta iubită a lui Jador.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest