Drama neștiută a lui Fuego! S-a despărțit de logodnica sa, după ce a pierdut trei sarcini/ VIDEO

 

Fuego, despărţit de femeia alături de care se pregătea să facă nuntă şi să devină tătic! A considerat-o cea mai mare iubire a sa şi se vedea îmbătrânind cu ea, însă destinul le-a dat o lovitură cruntă.

Ana Maria se numește femeia care i-a furat inima lui Fuego. Desi toată lumea se aștepta să ajungă în fața altarului, celebrul artist și iubita lui s-au despărțit după patru ani de relație. Chiar dacă la inceput a fost doar lapte și miere și voiau să își întemeieze o familie, o dramă le-a umbrit fericirea.

La doar două luni după ce a aflat că este însărcinată, iubita artistului a pierdut sarcina. Vestea a picat ca un trăsnet peste ei, însă, la scurt timp cei doi au mai incercat să facă un copil. Ana Maria a rămas, din nou, însărcinată, dar a pierdut și cel de-al doilea copil. Nu a dus la bun sfârșit nici cel de-al treia sarcina, iar după toate aceste încercări, relația celor doi a ajuns la final. Artistul nu a mai putut suporta și a spus „Adio” iubitei sale.

La vremea respectivă, potrivit informațiilor din presă, Fuego spunea că iubita lui a renunțat să mai facă tratamentele cu antibiotice, in încercarea de a rămâne însărcinată. De atunci, Fuego a evitat să mai vorbească despre femeile din viața lui și a ales sa nu se mai afiseze cu niciuna.

Au fost momente grele, însă cu credință și cu ambiție, Fuego a trecut peste tot. Și-a văzut de cariera lui și este mai împlinit profesional ca niciodată. Pe de cealaltă parte, fosta iubită, Ana, a lucrat ca șefă de cabinet al prefectului de Olt, însă a renunțat pentru că nu avea studiile necesare, iar apoi s-a angajat în cadrul unei companii.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest