Drama neștiută a Paulei Chirilă! A pierdut un copil: "Organismul meu a respins sarcina"

 

Actrița Paula Chirilă este o femeie puternică, gata să înfrunte orice obstacol și să învețe din greșeli. Ea și-a deschis sufletul,în cadrul unui interviu acordat publicației Viva!, și a povestit despre relația specială pe care o are cu fiica sa, dar și despre cel mai greu moment al vieții sale.

Paula Chirilă a dezvăluit că nu a avut o copilărie fericită și tocmai din acest motiv face tot ce poate pentru a se asigura că fiica ei,Carla, nu va trăi o experiență similară. Actrița a mărturisit că dragostea este cel mai important lucru pe care îl poate primi un copil, alături de încurajarea de a se exprima liber.

 "Toate deciziile care se iau în privința lui să fie mânate doar de dragoste, nu de neîmplinirea unui părinte, nu de dorinţa de control asupra vieţii cuiva. Doar de dragoste şi de dorinţa de a-i fi bine copilului, ăsta e drive-ul meu. O iubesc pe Carla cum nu am crezut că poate exista iubire", a declarat Paula.

Actrița a rememorat și un episod dureros al vieții ei: pierderea unei sarcini.
"Am pierdut o sarcină, în stadiu foarte mic, pentru că eu am RH-ul negativ, iar fostul soţ, pozitiv. Medicii ne-au spus că, în mod cert, sarcina avea RH-ul pozitiv, ca al fostului meu soţ, şi atunci organismul meu a respins sarcina. La următoarea sarcină am făcut permanent această analiză, ca să văd dacă nu cumva se va întâmpla la fel, dar nu a fost cazul", a relatat Paula.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest