Drama românului condamnat la moarte în Malaezia: "Tată, m-au mutat în ultima închisoare! De aici se omoară oameni"

 
+2 click pentru
galerie

În urmă cu doi ani un român era arestat în Malaezia pentru transport de droguri. Astăzi am mai primit o veste tristă din afara ţării, un alt român a fost răpit în Burkina Faso! Veştile triste zdruncină din temeli familiile celor doi.

Românii par ţinte sigure dincolo de graniţele ţării! După Ionuţ Gologan care a fost condamnat la moarte în Malaezia zilele acestea un alt român trăieşte o dramă de nedescris.

Gherguţ Iulian a fost răpit în Burkina Faso de o grupare teroristă care vor să negocieze rescumpărarea lui cu Guvernul român...Să se repete oare istoria răpirii din Irak?

Prinţi sau cerşetori, românii par a-i fi ai nimănui când părăsesc ţara! Povestea lui Ionuţ Gologan pare a fi cel mai bun exemplu! Băiatul părăsit de mamă şi crescut de bunică, tânărul din Prahova trece prin clipe dramatice!

«Tată, m-au mutat în ultima închisoare. E închisoarea morţii. De acolo se omoară oameni, de acolo îi duce la moarte, la execuţie»

În ianuarie 2012 Ionuţ pleca din comuna Teleaga, de lângă bunicuţa care-l iubea ca pe ochii din cap iar câteva luni mai târziu era arestat pe aeroportul din Kuala Lumpur, malaezia pentru transport ilegal de droguri!

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest