Droguri, prostituate și scandaluri! De asta a avut parte un star de talie mondială!

 
+2 click pentru
galerie

Leonardo DiCaprio, unul dintre cele mai apreciate staruri de la Hollywood, a rămas marcat de sfârșitul tragic al lui Philip Seymour Hoffman. Talentatul actor a mărturisit că și el a fost înconjurat în copilărie de droguri, scandaluri și prostituate.

Născut în Los Angeles, în 1974, Leo a avut parte de experiențe traumatizante pe când era mic. Trăia în sărăcie, în cartierele rău famate din oraș. “Am fost foarte sărac și am fost nevoit să cunosc și partea neplăcută a vieții", a declarat actorul.

Fiind întrebat dacă a fost tentat să consume droguri vreodată, vedeta a spus: "Nu am făcut niciodată asta. Am văzut literalmente ce înseamnă să consumi droguri când aveam 3-4 ani. Este incredibil de vulnerabil să fii actor la Hollywood și să ai parte de critici încă de la o vârstă foarte fragedă. Am văzut o mulțime de oameni care au căzut victime".

El crede că a ajuns un superstar din noroc și pentru că a avut o șansă unică. DiCaprio îi va fi recunoscător toată viața lui Robert De Niro, fiindcă el l-a ales dintre sutele de tineri care au participat la audițiile pentru “This Boy's Life”, în 1992.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest