Drumul lui Fuego spre succes a fost greu. „Nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor!”

 

Fuego, despre sacrificiile făcute la început de carieră. Artistul a dezvăluit că s-a descurcat singur după ce a venit la studii în București.

„Eu, când am fost la început de drum, acum 20 și ceva de ani, nu mi-a întins nimeni o mână de ajutor, m-am descurcat singur doar cu ce mi-au dat mama și tata de acasă, mi-au băgat și niște bănuți lunar în buzunar ca să pot să stau la studii în București. De multe ori în tramvai poate nu aveam bilet cumpărat, că nu aveam bani să cumpăr acel bilet să mă duc de la Bucur Obor, unde stăteam în gazdă, până la I.L. Caragiale, unde studiam. Eu nu pot să uit aceste vremuri, pentru că au foste grele”, a mărturisit Fuego la Antena Stars.

Din acest motiv, artistul încearcă să alunge tristeţea de pe chipurile oamenilor: „Nu cred că există un om care să nu aibă probleme. Mie mi-a zis ceva mama când eram copil: „Când ieși pe ușă din apartament trebuie să ai zâmbetul la purtător, dacă tu în ziua respectivă faci un om să zâmbească, atunci te poți simți împlinit!”. Cu toții avem probleme, rate la bănci și momente dificile. Eu când urc pe scenă, uit de toate necazurile, supărările și lucrurile la care nu vreau să mă gândesc”.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest