După anunțul divorțului, Deea Maxer vorbește despre realizările profesionale și munca depusă pentru succes

 

Deea Maxer, fosta soție a cântărețului Dinu Maxer, a vorbit recent despre drumul său spre succes. După ce a anunțat că divorțează de tatăl copiilor ei, Deea a postat pe rețelele de socializare o fotografie pe care a scris un citat inspirațional: “Niciodată nu am visat succesul, am lucrat pentru el”.

În contrast cu Dinu Maxer, care a dezvăluit că nu mai are ambiție în viața sa profesională, Deea Maxer pare hotărâtă să continue să muncească din greu pentru a-și atinge obiectivele. După ce a petrecut aproape două decenii alături de fostul ei soț, Deea pare hotărâtă să se concentreze pe cariera sa și să își dezvolte propriul succes.

Cu toate acestea, divorțul nu pare să fi fost ușor pentru niciunul dintre cei doi părinți. Dinu Maxer a dezvăluit că neînțelegerile cu fosta sa soție erau legate și de faptul că ea nu era mulțumită cu banii pe care el îi câștiga. Pe de altă parte, Deea Maxer este hotărâtă să își continue drumul și să reușească prin muncă și ambiție.

„Cerințele ei erau cele care se lăsau cu frustrări, de exemplu, faptul că eu nu îmi mai doream o evoluție și nu mai prezentam o ambiție în viața profesională. Eu am avut foarte multe proiecte, din păcate, ratate, care nu s-au legat, care nu s-au concretizat, să zicem așa. Asta să zicem că ar fi o problemă. Ea, în schimb, a evoluat senzațional și oarecum ce am simțit eu cumva e că mă lasă în urmă, cred. Asta este percepția mea”, a spus Dinu Maxer, în cadul unei emisiuni.

Cu un citat inspirațional și o atitudine de neoprit, Deea Maxer pare hotărâtă să-și urmeze visurile și să atingă succesul prin propriile eforturi.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest