După ce a fost o bună perioadă de timp imaginea doctorului Kasem, Bianca Drăgușanu a făcut un apel disperat

 

Una dintre pacientele dr. Kasem a suferit o intervenție estetică și s-a trezit cu jumătate de buză căzută, iar Bianca Drăgușanu, cea care a fost o bună perioadă de timp imaginea medicului estetician, a vrut să facă niște lămuriri la Antena Stars.

Intervenția sa vine la scurt timp după ce o femeie care a plătit 8000 de euro la doctorul Kasem s-a trezit cu buza căzută și acum își cere dreptate. Bianca a mărturisit la ”Star Magazin”:


”Aș vrea să lămuresc niște lucruri. Eu am fost imaginea dr, Kasem, dar nu mi-am făcut niciodată o intervenție estetică la el. Eu tot văd că se dă imaginea mea alăturată de dr, Kasem,. Singurul doctor care mi-a făcut o intervenție în București a fost doctorul Călin și sunt foarte mulțumită și fericită de intervenție. Eu am luat în calcul toate riscurile. La doctorul Kasem nu mi-am făcut nici o intervenție estetică, a fost doar un contract  strict de imagine, care s-a încheiat acum mai bine de doi ani. Sub nici o formă nu vreau să fie asciată imaginea mea cu a lui. În continuare se dau imagini cu mine și se asociază imaginea mea cu a dânsului. Nu am nici o problemă, fiecare face ce știe cel mai bine”.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest