După ce a slăbit 70 kg, Bianca Rus vrea să se îngrașe puțin! „Operația minune m-a salvat”

 
+3 click pentru
galerie

Problemele se țin scai de vedetă. În urmă cu o săptămână, Bianca Rus a ajuns pe perfuzii după ce a uitat că trebuie să mănânce. Ea a dezvăluit în exclusivitate la Antena Stars care este acum starea de sănătate.

 

Bianca Rus a dat dovadă de o ambiție formidabilă, iar în ultimii trei ani a reușit să ajungă de la 120 kg la 50 kg. După ce a urmat o grămadă de diete, în 2018,vedeta s-a supus unei operații de micșorare a stomacului. În urma acestei intervenții, dar și a unui stil de viață sănătos, cu mese regulate, hidratare adecvată și sală, Bianca Rus a reușit să slăbească nu mai puțin de 70 kg.

 

Odată ajunsă la silueta mult visată, artista a cam uitat de regimul alimentar, a sărit peste mese, iar în urmă cu o săptămână a avut nevoie de îngrijiri medicale, după ce a leșinat. Și astfel, a trecut de la extaz la agonie și asta pentru că după ce a slăbit miraculos zeci de kilograme acum a ajuns să se confrunte cu grave probleme de sănătate. Din dorința de a fi cât mai slabă și a etala un trup tras parcă prin inel, vedeta a leșinat și a ajuns pe perfuzii.

 

"Am avut 120 de kilograme și am slăbit 70 de kilograme. Este incredibil, am slăbit foarte mult. Aveam grijă foarte mult de ce măncam. Operația minune m-a salvat. A fost o adevărată minune. Aveam 3 mese pe zi, nu le neglijam, după operație. Mă hidratam corespunzător. Făceam și sala, mai multe. Imi ajunge cât am slăbit, nu vreau sa slăbesc mai mult. Râdem, glumim, dar nu ma simt foarte bine. Dar putem face un pic de haz de necaz", a mărturisit Bianca Rus pentru Antena Stars.

 

Chiar dacă a trecut o săptămână de când a avut nevoie de îngrijiri medicale de specialitate, vedeta spune că nu s-a pus încă pe picioare complet, starea ei de sănătate nefiind una de invidiat în aceste momente.

 

În altă ordinede idei, ea a recunoscut că dorește să se concentreze mai mult asupra vieții de cuplu, spunând că abia așteaptă să fie cerută a doua oară în căsătorie și să devină mămică: Referitor la omul de lângă mine vă spun că e frumos. Deocamdată mă concentrez asupra sănătății, dar aștept să fiu cerută în căsătorie și să îmbrac din nou rochia de mireasă. Nu îmi este teamă să fac acest pas, nu iese din prima, iese din a doua, știi cum e. Nu știu dacă este visul meu cel mare să mă mai mărit din nou. Mă văd mămică, mi-ar plăcea să am și fetiță și băiețel. Să îi cheme cum va alege viitorul meu soț, dar la fetiță mi-ar plăcea Miriam și la băiețel mă mai gândesc''.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest