După ce nu mai putea ieşi din cadă, s-a hotărât să slăbească! Dieta care a făcut o femeie să slăbească zece kilograme în timp record

 
+2 click pentru
galerie

O femeie s-a hotărât să slăbească, după ce a început să se simtă prost atunci când nu mai putea să iasă din cadă fără ajutorul soţului.

Conform The Mirror, Tasha Marcisz cântărea atât de mult încât pentru a ieşi din cadă, cerea ajutorul soţului său, pentru că fundul era mult prea mare. Atunci Malc, bărbatul alături de care a stat 22 de ani, a hotărât să înlocuiască cada cu o cabină de duş. Ei bine, ea a luat o hotărâre la nivel şi mai înalt: să slăbească.

"Nu m-am simţit niciodată mai prost atunci decât atunci când îl rugam pe Malc să mă scoată din baie", explică Tasha. Femeia în vârstă de 42 de ani a început să ia în greutate de la vârsta de 22 de ani, după ce a dat naştere primului copil.  "Dacă Malc ar fi venit acasă de la cumpărături fără biscuiţi l-aş fi trimis înapoi să-mi cumpere", mai spune Tasha.


Cum a slăbit
Un prietenn i-a recomandat planul de slăbit Cambridge, aşa că Tasha a decis să îi dea o şansă. Planul respectiv este unul personalizat cu ajutorul nutriţionistului şi se folosesc supe şi un amestec de feluri sănătoase de mâncare cu porţii strict controlate. Aşa că Tasha mânca astfel:

  • Mic dejun - terci de ovăz
  • Prânz - supă
  • Cină - pui şi legume

"Am pierdut 10 kilograme în prima lună. Primele zile au fost dure, dar în timpul ăsta am fost determinată să nu renunţ!", a explicat Tasha.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest