După ce s-a împăcat cu soția, Cristian Daminuță a luat o decizie radicală: „Primii ani din viață sunt cei mai importanți”

 

În exclusivitate la Antena Stars, fotbalistul a vorbit deschis despre relația pe care o are cu soția, după ce cu puțin timp în urmă erau în pragul divorțului.

 

Relația dintre Cristian Daminuță și Mădălina a fost una cu scântei, cu numeroase suișuri și coborâșuri. Chiar după ce în viața lor a apărut Dominic, cei doi nu au încetat să se certe, pentru că, cine știe, împăcările sunt mai dulci. Cei doi nu s-au menajat deloc de-a lungul ultimei perioade, iar în vară au fost la un pas de o despărțire definitivă.

 

Treptat, povestea de iubire s-a reînfiripat între cei doi, lucrurile au luat o turnură normală, iar acum sunt din nou un cuplu. Cristian Daminuță se declară acum un bărbat fericit, asta pentru că acesta s-a împăcat cu mama copilului său, după ce au fost la un pas de divorț. Astfel, fotbalistul a declarat, în exclusivitate la Antena Stars, cum se înțelege în prezent cu soția sa.

 

Cristian Daminuță a mărturisit că el și partenera de viață s-au gândit foarte mult la împăcare și au făcut pași spre aceasta, deoarece micuțul Dominic trebuie să crească alături de ambii părinți. De asemenea, încă un lucru care i-a făcut pe cei doi parteneri să se întoarcă unul la celălalt și să o ia din nou de la început a fost faptul că sentimentele ce îi leagă sunt extrem de puternice, motiv pentru care și-au mai dat o șansă.

 

„Lucrurile au intrat pe un drum normal. Am ajuns la o concluzie comună, în primul rând pentru Dominc pentru că are nevoie de liniște să crească așa cum ne dorim și în al doilea rând pentru noi că ne-am dat seama că ar fi păcat să punem punct, mai ales acum după ce am devenit părinți.”, a declarat Cristian Daminuță la Antena Stars.

 

În plus, fotbalistul a luat o hotărâre extrem de importantă pentru cariera lui profesională: să nu mai plece de lângă soție și copil. De altfel, această decizie ar putea echivala cu încheierea carierei sportive a lui Daminuță. El a fost ultima dată legitimat la Poli Iași, dar s-a despărțit de clubul moldovean în ianuarie 2020. De atunci, a cam atârnat ghetele în cui.

 

„Am ales să rămân acasă, adică să nu mai plec în altă țară sau alt oraș. Am decis că copilul meu merită toată atenția. Primii ani din viață sunt cei mai importanți.”, a spus fostul fotbalistul la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest