După ce și-a pierdut mama, Ella Tina are mari probleme și cu tatăl ei: „Trebuie să-l operăm în Turcia și e greu de convins”

 

Într-un interviu exclusiv acordat Antena Stars, vedeta a oferit informații suplimentare despre starea tatălui său și împărtășește propriile probleme de sănătate.

Ella Tina trece prin momente extrem de dificile, deoarece tatăl ei se confruntă cu grave probleme de sănătate și trebuie să fie operat de urgență în Turcia. Însă bărbatul nu vrea să facă acest pas.

„Fac față cu greu, pentru că e un cumul așa de tot felul de probleme, dar mergem înainte. Asta e viața! Viața pentru unii e mai ușoară, pentru alții e mai grea, cum ți-e dat! Trebuie să îl operăm în Turcia și e greu de convins. Probabil acum i s-au mai agravat problemele datorită stresului, durerii prin care a trecut, prin care trecem. El are mai multe probleme, avea de mai mulți ani”, a precizat bruneta.

Totodată, vedeta a mărturisit că nici ea nu trece prin cea mai fericită perioadă în privința sănătății. „Și eu am ceva probleme și nu am mai mers la spital, chiar mi s-a luat. Am ajuns de multe ori la spital. Glicemia scăzută, leucocitele scăzute, imunitatea scăzută. Nici starea mea de sănătate nu e bună! Dacă plâng de trei ori pe seară, cel puțin o seară nu o plâng, a doua seară o plâng, categoric nu mă simt bine. Dorm și foarte greu, adorm târziu, chinuită mai mult. Am tot felul de coșmaruri. Nu pot trece peste trauma asta cu pierderea mamei mele”, a spus Ella Tina.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest