După ce vei afla ce poți păți, nu îți vei mai rade zona intimă niciodată

 

Atunci când nu ai timp pentru a te epila cu ceară sau cu epilatorul, aparatul de ras rămâne cea mai rapidă soluție pentru o piele fină și curată.


Din păcate, există și câteva lucruri care ar trebui să te facă să renunți la această metodă de a scăpa de părul nedorit de pe corp, în special de cel pubian.

În primul rând, deși vei crede că te vei alege în zona intimă cu pielea fină, în realitate, te vei trezi cu iritație și cu fire de păr crescute sub piele, iar acest lucru numai sexy nu este.

Dacă nu te descurci bine cu aparatul de ras, te vei trezi cu o eczemă de care nu vei scăpa timp de câteva zile, iar durerea te va face să renunți pentru totdeauna la această metodă de epilare.

Riscul de infecții este unul mult mai ridicat. Ei bine, scopul părului este de a te proteja de infecții, în special de cele bacteriene. Atunci când folosești aparatul de ras, te poți alege cu infecții oribile la nivelul rădăcinilor.

Cea mai de temut problemă este că, atunci când îți razi părul, poți contacta herpesul mult mai ușor. Părul pubian te poate scăpa de negii genitali și chiar de herpes, atunci când întreții relații intime cu un partener necunoscut. Nu uita însă nici de prezervativ. Părul pubian este ca un scut împotriva acestor boli, informează lavishtrend.com.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest