După soț și tată, Marcela Fota și-a pierdut și soacra! Ce i-a dat putere să meargă înainte! „Singura lui ghidare pe pământul acesta…”

 

Perioada recentă a fost extrem de dificilă pentru Marcela Fota. După ce a trecut prin pierderea soțului și a tatălui său, artista a fost lovita de o altă tragedie: moartea soacrei sale acum o săptămână. Cu toate acestea, Marcela Fota a reușit să demonstreze puterea și curajul de a se concentra pe procesul de vindecare, avându-l pe fiul ei ca suport în toate aceste momente dificile.

Într-o lume în care mulți oameni cedează în fața adversităților, Marcela Fota a devenit un exemplu de putere interioară. Artista a reușit să înfrunte pierderea soacrei sale cu determinare și încredere, avându-l pe fiul ei mereu alături. Pentru ea, vindecarea nu ar fi fost posibilă fără prezența și sprijinul necondiționat al copilului său.

”Întâmplarea cu tatăl băiatului meu ne-a anesteziat oarecum pentru următoarele întâmplări. Nevoia te obligă să te ridici pentru că conștientizezi că dacă te lași doborât, nu rezolvi absolut nimic. În varianta în care mai și conștientizezi, în cazul meu, că ești responsabil pentru o viață, iar el, singura lui ghidare pe pământul acesta ești tu, atunci chiar nu ai alternativă decât să te ridici și să mergi înainte.”, a declarat Marcela Fota.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest