După un scandal monstruos, o cunoscută cântăreață revine în forță și se relansează în America!

 
+2 click pentru
galerie

A avut parte şi de suişuri şi de coborâşuri! Alexandra Stan s-a ridicat după fiecare lovitură primită şi a devenit şi mai puternică. Ultima dramă prin care a trecut a făcut-o să lupte din răsputeri pentru a urca din nou în topuri. Blondina vrea să facă furori pe scenă la fel ca în vremurile ei bune, de aceea s-a pus pe treabă. Cariera i-a cam fost pusă pe butuci în urma scandalului cu fostul ei manager şi iubit, Marcel Prodan, dar acum vrea să se relanseze în forţă.

S-a apucat de dans! Alexandra Stan pare să nu mai aibă astâmpăr. De când i s-au vindecat vânătăile, artista s-a întors la muncă. Ca să se relanseze, blondina a apelat la echipa care a făcut-o celebră şi pe Inna.


Alexandra Stan este de ceva vreme în America unde îşi pregăteşte noul hit cu care vrea să dea lovitura. Deşi a dispărut de pe scenă pentru o perioadă, blondina nu s-a culcat pe o ureche: şi-a adunat toate forţele şi se concentrează pe reinventarea carierei artistice.

Cu tot scandalul în care a fost implicată, vedeta nu s-a ţinut departe de muzică. Ba chiar a mers în instanţă pentru a-şi câştiga dreptul să interpreteze piesele care au consacrat-o, dar la care Prodan îi pusese interzis.

Până acum, Alexandra Stan a înregistrat deja prima piesă de pe noul ei album şi speră să-şi recâştige fanii. Din cauza incidentului cu fostul impresar, artista a avut şi avantaje şi dezavantaje: şi-a atras simpatia admiratorilor, dar a pierdut contracte importante.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest