Durere fără margini în familia lui Cătălin Caragea! De ce și-a pus capăt zilelor solistul trupei 7Klase

 

Suferință fără limite în familia lui Cătălin Caragea, după ce artistul a fost găsit fără suflare, în locuința sa din București. Solistul trupei „7Klase”, în vârstă de 22 de ani și-a pus capăt zilelor prin strangulare, iar primii ajunși la locul faptei au fost oamenii legii, în urma unei sesizări făcute de o rudă a cântărețului, pe motiv că nu a reușit să îl contacteze de zile întregi.

Familia lui Cătălin Caragea este sfâșiată de durere! Părinții artistului nu vor putea participa la ceremonia de înmormântare a fiului lor, din cauza granițelor închise în contextul pandemiei de coronavirus.

Potrivit investigațiilor făcute de oamenii legii, Cătălin Caragea și-a încheiat toate socotelile cu viața prin strangularea cu o curea, în propria locuință. Moartea șocantă a artistului i-a făcut pe toți să se întrebe ce a anume l-a împins să comită o asemenea faptă, mai ales că se afla în plină ascensiune artistică și avea foarte mulți prieteni, alături.

Potrivit unor surse apropiate artistului, depresia și-a înfipt ghearele în sufletul lui și nu i-a mai dat drumul. Se pare că totul ar fi pornit de la divorțul părinților săi, care au plecat în străinătate, obligându-l pe Cătălin să se descurce singur, încă din copilărie.

Unde va fi înmormântat

Solistul trupei 7Klase va fi dus pe ultimul drum, într-un sat din Ialoveni, acolo unde locuieste bunicul său. Cătălin Caragea. Potrivit mesajului scris de managerul trupei în care cânta, de cheltuielile ceremoniei de înmormântare a tânărului de 22 de ani, se va ocupa chiar el, dat fiind că mama, tatăl și sora artistului sunt în străinătate și nu pot veni în țară, din cauza carantinei.

”Probabil, #probabil il vom înmormânta în cimitirul din satul Malcoci, Ialoveni. Acolo unde locuiește bunelul sau. Mama și Tata artistului încă n-au revenit de peste hotare, nu cunosc daca au reusit acum sa ajungă acasă, e regim de pandemie, carantina...”, a scris Iurie Bădicu. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest