Durere fără margini, la doi ani, de la moartea Denisei Manelista! Mesaje cutremurătoare: "Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase"

 
+4 click pentru
galerie

Astăzi, se împlinesc doi ani, de când Denisa Răducu a lăsat în urma ei sute de suflete îndurerate. Îndrăgita artistă a pierdut lupta cu boala grea ce i-a acaparat trupul, iar timpul trecut de la tragedie nu a reuşit să vindece rănile sufleteşti pe care le-a provocat tuturor celor care au iubit-o.

Decesul Denisei Răducu i-a marcat atât pe oamenii dragi, cât şi pe cei care au apreciat-o şi îndrăgit-o din punct de vedere artistic. Una dintre cele mai afectate fiinţe a fost chiar sora acesteia, Adelina, care nu a putut ajunge la parastasul de doi ani al confidentei sale, din cauza problemelor pe care le are în Spania, potrivit wowbiz.ro

"Doi ani fără tine, surioară 😭😭😭Azi se împlinesc doi ani de când ai plecat sa le cânți îngerilor! Cei mai grei doi ani din viața celor care te-au iubit și apreciat! Zile întregi în care ne-am întrebat de tine, unde ești, dacă ești bine sau dacă ne vezi... Cu încredere și speranță în puterea Domnului, ne rugăm veșnic pentru liniștea sufletului tău inocent! Ne este tare dor de tine, scumpo!...😢 Dumnezeu să te aibă în pază!🥺🙏🏻❤ Te-ai stins puţin câte puţin, sub privirile noastre neputincioase, plecând prea repede dintre noi. Azi nu mai eşti unde erai, dar vei fi întotdeauna în sufletele noastre , Dumnezeu să te odihnească în pace şi linişte Amin!.😢", este unul dintre mesajele apărute pe pagina Denisei.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest