Durere fără margini! Martin Tudor, înmormântare cu opt persoane, la o zi după aniversarea de 19 ani a fiicei sale!

 

Clipe de coșmar pentru familia lui Marin Tudor! Ceremonia de înmormântare a fostului portar de la Steaua a fost decalată cu o zi, deoarece conicidea cu aniversarea de 19 ani a fiicei sale, Carla. Astfel că înmormântarea va avea loc în cursul zilei de vineri, pe 3 aprilie, iar prezente vor fi doar opt persoane, conform măsurilor de siguranță impuse de autorități în contextul pandemiei de coronavirus.

Martin Tudor va fi condus pe ultimul drum în orașul în care a copilărit, de numai opt persoane, date fiind regulile emise de autorități. Înmormântarea trebuia să aibă loc în ziua de joi, pe 2 aprilie, dar pentru a nu pricinui mai multă durere fiicei sale care, în aceeași zi, împlinește 19 ani, au decis să mute ceremonia la o zi distanță.  

Mesajul cutremurător al fiicei lui Martin Tudor

Moartea lui Martin Tudor a lovit ca un fulger în inimile familiei sale, după ce la vârsta de 44 de ani, portarul a fost răpus de un infarct. În ciuda tuturor eforturilor depuse de cadrele medicale, fostul sportiv nu a mai putut fi salvat.

Martin Tudor a lăsat în urmă o soție devastată și o fiică îndurerată. Carla Tudor a postat un mesaj cutremurător pe pagina sa de socializare, în care a mărturisit că și-ar dori ca totul să fie un coșmar din care sa se poată trezi cât mai repede.

”Tăticul meu cel drag... nu-mi vine sa cred ce se intampla, spune-mi te rog ca e doar un cosmar... spune-mi ca nu e adevarat...vei fi mereu in inima mea... te iubesc!”, a scris Carla.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest