Durere fără margini pentru Gabriel Cotabiță! Mama artistului a murit! „Va fi foarte greu să îmi revin”

 

Gabriel Cotabița trece prin momente cumplite! Mama sa s-a stins din viață, iar anunțul a fost făcut chiar de celebrul artist, prin intermediul unui mesaj sfâșietor pe contul său de socializare.

Gabriel Cotabiță a pierdut-o pe cea mai importantă persoană a vieții lui -  femeia care i-a dat viață și care l-a susținut până în pânzele albe în tot ce a vrut să facă - pe mama sa. Artistul este devastat de durere, iar mesajul pe care l-a scris în semn de dragoste pentru cea care s-a stins a fost ca un elogiu adus, pentru toată iubirea pe care i-a oferit-o și pentru toate momentele în care i-a fost alături.

”Va fi foarte greu să imi revin desi stiu ca trebuie. Va fi foarte greu sa nu mai astept telefonul de la ora 18 din fiecare zi.
Mama mi-a fost tot timpul aproape, uneori pisăloagă dar de fiecare dată bine intentionată. O iubire și un devotament totale. Si si-a tinut primisiunea nu a plecat până nu m-a vazut aranjat cu toate.
Stiu că era mândră de mine și m-a tinut de mână in momentele mele grele.
Doresc tuturor sa aiba parte de asemenea iubire.
Drum lin. Stiu ca te asteaptă toti ai tai si vei fi bine primită!
Eu nu te voi uita niciodata! Odihnă usoară!”
, a scris Gabriel Cotabiță, pe contul de Facebook. 

Între viață și moarte

În urmă cu cinci ani, Gabriel Cotabiță a fost la un pas de moarte, după ce a intrat în comă, iar atunci când nimeni nu îi mai dădea vreo șansă, s-a pus, din nou, pe picioare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest