Durerea care nu îi dă pace Mariei Constantin de ani buni: “De câte ori mă gândesc la el, îmi vine să îl sun”/ VIDEO

 

Maria Constantin și-a pus sufletul pe tavă și a dezvăluit care este cea mai mare durere care nu îi dă pace de ani buni. În cadrul unui interviu exclusiv pentru Antena Stars, interpreta de muzică populară a mărturisit ce povară duce pe umeri de o lungă perioadă de timp.

Maria Constantin este una dintre cele mai îndrăgite interperete de muzică populară din România, astfel că se bucură de o bază mare de oameni care o urmăresc și care o apreciază pentru talentul său. Dar chiar și așa, nu mulți sunt cei care cunosc drama cu care se confruntă de ani buni artista.

Pentru Antena Stars, Maria Constantin a făcut o serie de dezvăluiri emoționante și a mărturisit că de când tatăl ei s-a stins din viață, nu trece zi în care să nu îi duca dorul, fiind de părere că nu va putea trece niciodată peste tragicul eveniment.

Interpreta de muzică populară a mărturisit că ea și părintele ei au avut o relație foarte frumoasă, afirmând că se înțelegea mult mai bine cu tatăl ei decât cu mama ei. În momentul în care acesta a trecut în neființă, Maria Constantin nu s-a putut exterioriza, înmagazinând multă durere și suferință – sentimente pe care le duce în cârcă de ani buni.

"De câte ori ma gândesc la tatăl meu îmi vine sa-l sun. Eu nu am reușit niciodată sa plâng și sa ma descarc după pierderea tatălui meu. Eram mult mai apropiata de tata decât de mama. Eu nu am apucat sa ma exteriorizez și de câte ori ma gândesc la el este foarte dureros. ", a mărturisit Maria Constantin în direct la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest