Durerea nu s-a stins la 13 ani de la moartea soției lui Florin Salam: ”Fănica a fost o prințesă!”

 

Florin Albu, fratele defunctei, a dezvăluit cum s-a pregătit familia pentru a o comemora. Florin Salam, marele absent de la pomenire.

 

Se comemorează 13 ani de când Fănica, fosta soție a lui Florin Salam, s-a ridicat la ceruri. Familia o păstrează în amintire și-I va aduce un pios omagiu. Unul dintre cei mai afectați de dispariția femeii este fratele ei, Florin Albu, care a făcut mărturisiri încărcate de emoție în exclusivitate la Antena Stars.

 

„Simt durere în suflet, până vom ajunge și noi, familia, acolo unde este ea. Nu avem cum să uităm niciodată cât vom trăi pe acest pământ... frații ei, părinții ei, copiii ei, e greu... e foarte greu. Pentru tot ce înseamnă familia Fănicăi, inclusiv copiii ei, pentru noi, Fănica a fost o prințesă, o soră iubitoare, o mamă iubitoare, milioasă, sufletistă, ea ne-a iubit pe toți, pe fiecare în parte”, a mărturisit Florin Albu, fratele Fănicăi, în cadrul emisiunii Star News.

 

Întreaga familie s-a pregătit pentru a o omagia pe Fănica, în spirit creștin. Astfel, copiii Betty și Dani, dar și celelalte rude s-au dus la cimitir unde au aprins lumânări și au împărțit pomană pentru sufletul adormitei. Marele absent de la pomenire a fost Florin Salam, aflat cu treabă prin Germania. Însă fratele Fănicăi e sigur că manelistul își va face timp să treacă pe la cimitir atunci când va reveni în țară.  

 

„O să mergem la cimitir, împreună, s-au pregătit și copiii, Betty și cu Dani, nepoții meu vor merge la cimitir la mama lor. Împart câte ceva la cimitir, aprind o lumânare, îi duc o floare, ca întotdeauna. Din ce știu, Florin Salam eu este plecat în Germania. Astăzi nu, dar când va veni din Germania cred că se duce și el să aprindă o lumânare”, a adăugat acesta.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest