E foc şi pară! Simona Gherghe, replică acidă după ce a fost dur criticată pe internet!

 

Simona Gherghe este fericita mămică a doi copilaşi! După ce a devenit mamă pentru a doua oară, în luna mai, atunci când l-a născut pe micuţul Vlad Ioan, frumoasa prezentatoare TV a decis să se retragă temoporar de sub lumina reflectoarelor, pentru a se focusa în totalitate pe nevoile celor mici.

La scurt timp după ce a împărtăşit cu admiratorii săi, prin intermediul unei reţele sociale, că micuţul Vlad va avea parte de prima zi de diversificare alimentară, câteva mămici „atotşiutoare” au criticat-o masiv pe Simona Gherghe, sub pretextul nu este corectă metoda pe care o foloseşte.

Pentru că întotdeauna spune lucrurilor pe nume, Simona Gherghe a decis să facă un scurt filmuleţ în care să prezinte cu lux de amănunte situaţia şi să facă anumite remărci despre cele care le ştiu pe toate, dar de fapt, nu sunt deloc bine informate.

„M-au surprins în mod neplăcut două comentarii ale unor mame. Una care m-a criticat pentru faptul că, vezi Doamne, nu-i dau copilului de mâncare dintr-un bol de bambus și folosesc un bol de plastic”, își începe Simona Gherghe povestea, adăugând rapid că, da, este vorba de plastic, dar unul fără BPA, special pentru copii. „M-a făcut nedocumentată, că am rămas în urmă... I-am explicat, da, sunt în urmă, asta e, îmi asum că asta fac”.

Mai mult de atât, Simona Gherghe a fost acuzată de faptul că nu este deloc informată şi în ciuda faptului, că a explicat în nenumărate rânduri că nu face nimic fără să se consulte cu medicul pediatru, criticile nu s-au oprit. Rolurile de „gaiţe” au fost jucate chiar două mame care s-au arătat extrem de deranjate de felul prezentatoare de a gestiona situaţia, iar replica Simonei nu a întârziat să apară: „Știți, genul ăla de persoană care se pricepe la tot, nimeni nu face nimic bine. Mamele alea care dețin controlul absolut și adevărul suprem. Un pic de modestie nu ne-ar strica”, a spus Simona Gherghe în cadrul filmuleţului postat pe pagina personală.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest