”E o relație temporară”. Cine anunţă despărţirea dintre Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău

 

Bianca Drăgușanu și Gabi Bădălău sunt împreună de un an și jumătate, însă în tot acest timp au trecut prin numeroase despărțiri și împăcări, iar în momentul de față nimeni nu mai știe exact dacă cei doi mai sunt sau nu împreună.

Cunoscuta clarvăzătoare Carmen Harra a anunțat într-o emisiune online că nu crede că cei doi vor putea avea un viitor împreună. Ea susține că aceștia au parte doar de o relație temporată, dar nu îi vede să poată să fie unul lângă altul până la adânci bătrâneți.

"Ea a pierdut șansă asta și a rămas cu niste karme nerezolvate. Nu prea dau șanse relației cu Gabi Badalau. Aș vrea să îi dau. Este o fata frumoasa, a luptat să ajungă, însă nu îi dau șanse.

Este o relație temporara. Face aceleași greșeli că în trecut. Aceasta relație nu ar enici susținere din partea familiei lui, sunt mulți opozanți din multe puncte de vedere. Relația nu vă rezista decât cât vă fi atracția fizica. Așa se întâmplă. Ea nu are fundația să meargă în viitor. Are niste karme din trecut, plus scandalurile de țoață ziua nu pot duce decât la o ruptura. Aceasta este analiza psihologica”, a povestit Carmen Harra.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest