E oficial: Andreea Bălan și George Burcea au divorțat după 2 ani! „S-a terminat, indiferent ce scrie în hârtia aia!”

 

Andreea Bălan și George Burcea nu mai formează un cuplu de doi ani, dar abia acum s-a oficializat și despărțirea.

 

Procesul de divorț dintre Andreea Bălan și George Burcea s-a încheiat după doi ani de întâlniri la tribunal. Invitată la podcastul lui Damian Drăghici, Andreea Bălan a anunțat că totul s-a terminat, iar acum așteaptă să primească decizia de divorț, o simplă formalitate. Andreea Bălan și George Burcea nu mai sunt căsătoriți în acte, însă îi vor lega întotdeauna cele două fetițe pe care le au împreună, Ella și Clara.

 

„S-a terminat, iar acum așteptăm. Divorțul practic s-a terminat, e vorba doar de o chestie de redactare. Oricum sunt învingătoare, pentru că am aceste două fetițe extraordinare, iar indiferent de ce scrie în hârtia aia, că e culpa mea, culpa lui, culpa comună, până la urmă s-a terminat. Fiecare își vede de viață separat și trebuie să avem grijă de acești doi copii separați, fiecare cum poate, evident”, a mărturisit Andreea Bălan în podcast-ul lui Damian Drăghici.

 

La câteva luni după despărțirea de mama copiilor lui, George Burcea a cunoscut-o pe Viviana Sposub de care s-a îndrăgostit iremediabil. Actorul formează de mai bine de un an un cuplu cu Viviana. De partea cealaltă, după separarea de tatăl copiilor ei, Andreea Bălan a fost o perioadă singură, apoi l-a cunoscut pe Tiberiu Argint de care s-a despărțit recent.

 

În altă ordine de idei, Andreea Bălan a recunoscut că deși nu mai poate face copii, își dorește să mai aibă un băiat. Vedeta a dezvăluit se gândește să apeleze la o mamă-surogat, pentru că ea nu mai poate face copii din cauza problemelor pe care le-a avut când a născut-o pe Clara. „Eu nu mai pot să-l fac. Îmi doresc un băiat. M-am gândit, poate aș putea să apelez la o mamă-surogat”, a spus Andreea Bălan.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest