E oficial! Ilie Năstase și Ioana Simion divorțează! Cine a greșit în căsnicie: „Atât am putut să duc. Toate au o limită!”

 

Nu mai există cale de împăcare intre Ioana Simion și Ilie Năstase! Chiar dacă în urmă cu puțin timp, fostul mare tenismen mărturisea că se vor căsători și religios imediat cum lucrurile vor intra pe făgaș normal, după ridicarea starii de urgență, iată că adevărul a fost de la bun inceput, cu totul și cu totul altul!

În cadrul emisiunii „Showbiz Report”, Ioana Simion a dezvaluit că divorțul dintre ea și Ilie Năstase este iminent. După ce s-a vehiculat în presă că cei doi nu se mai înțeleg, chiar dacă fostul sportiv s-a mutat alături de ea în Constanța, bruneta a confirmat toate zvonurile și a oferit și mai multe detalii despre separarea lor.  

„S-a întâmplat ce era normal. Atunci când doi oameni nu se mai înțeleg, e mai bine ca fiecare să meargă pe drumul lui. Despre nuntă a declarat domnul Ilie, fară să se consulte cu mine. Este o decizie în care eu consider că ne-ar prinde bine amândurora. Este mai bine așa. A fost decizia mea.” a spus Ioana Simion.

Și chiar dacă Ilie Năstase încă îsi dorește reimpăcarea, Ioana Simion a declarat că nu mai există cale de reconciliere intre ei, din cauza lucrurilor care s-au tot intâmplat de-a lungul mariajului de un an cu fostul mare tenismen.

„Eu zic că el își dorește să ne împăcam, dar este prea târziu acum, din punctul meu de vedere. Tot respectul pentru soțul meu și întotdeauna voi avea cuvinte de laudă la adresa lui. Dar da, ne certam, ca în fiecare cuplu. Chiar am încercat să salvez căsnicia. Am încercat să îl fac fericit așa cum nu a fost niciodată! Atât am putut să duc, că toate au o limită.” a completat soția lui Ilie Năstase.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest