E oficial! Lidia Buble și Harlys Becerra sunt împreună / FOTO

 
+3 click pentru
galerie

Concurenta de la Asia Express nu-și mai ține la secret iubitul. Cum au fost surpinși cei doi.

 

Lidia Buble și Harlys Becerra formează un cuplu. Cei doi și-au oficializat relația în mediul online, prin postarea primei imagini în care sunt împreună pe contul oficial de Instagram. Lidia Buble a postat prima fotografie pe contul ei oficial cu Harlys Becerra. Ce-i drept, fotografia a fost publicată chiar de partenerul de viață al concurentei de la Asia Express, însă blondina a repostat-o în cel mai scurt timp pe contul său oficial de Instagram. Cei doi s-au pozat împreună cu o altă fată.

 

Lidia Buble a dat de înțeles că este într-o relația cu ceva vreme în urmă, dar nu a vrut să facă public până acum chipul partenerului ei. La un moment dat, cei doi îndrăgostiți au fost dați de gol de un prieten comun, care a postat o fotografie dintr-o vacanță luxoasă. În imagine, Lidia Buble și Harlys Becerra au apărut extrem de apropiați. Acum, cei doi nu se mai ascund și, la inițiativa bărbatului, au postat o fotografie pe conturile oficiale, în care apar împreună.

 

Harlys Becerra este un actor cubanez în vârstă de 37 de ani, extrem de cunoscut datorită filmelor în care a făcut senzație, cum ar fi ”Vis a vis”, ”Bounty Hunters”, ”Rețeaua Cubaneză” sau ”A opta victimă”.

 

"Sunt un actor profesionist din Havana, Cuba și trăiesc în prezent la Londra. Am lucrat ca actor de televiziune și teatru în Spania pentru trei ani. M-am întors la Londra pentru a căuta noi provocări creative și pentru a-mi continua cariera de actor. Am studiat drama în Spania la Universitatea ESAD. Înainte de asta, am studiat drama la City Lit Institute din Londra. Munca mea în Havana, Londra, Madrid, precum și turnee în teatre regionale din toată Spania m-au ajutat să mă dezvolt ca un interpret calificat, înțelept și creativ.", se prezintă Harlys Becerra, potrivit mandy.com.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest