E oficial! Tatăl lui Theo Rose confirmă sarcina fiicei lui

 

Veste că Theo Rose este însărcinată a luat prin surprindere showbizul românesc. Artista și iubitul ei, Anghel Damian sunt în culmea fericirii, urmând să devină părinți. Niciunul dintre ei nu confirmat marea veste, dar tatăl artistei a oferit primele declarații.

Deși formează un cuplu de puțin timp, se pare că iubirea dintre cei doi a fost mult mai puternică. Theo Rose și regizorul Anghel Damian vor deveni părinți anul viitor.

După spusele lui Ioan Diaconu, tatăl vedetei, familia a fost anunțată de la începutul lunii, moment în care a mers acasă cu partenerul ei, Anghel Damian. Toată lumea a fost extrem de încântată de surpriza celor doi.

Suntem foarte fericiţi că vom fi bunici. Theo este prima care deschide linia asta a urmaşilor noştri. Am vorbit cu Theo, este bine, se simte bine. În primul rând este foarte fericită şi ea, desigur şi noi alături de ea”, a spus tatăl lui Theo Rose pentru Antena Stars.

„Nu am plâns, mama ei a plâns, eu nu plâng în general, dar am fost foarte fericit. Mă bucur tare mult şi sper să avem cât mai mulţi urmaşi”, a mai spus bărbatul.
 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest