E sărbătoare mare pentru Sorina Ceugea și Danezu, Vanessa a făcut 2 ani: „O să realizeze ea mai târziu”

 

Părinții au organizat o mega-petrecere cu personaje din Disney, iar copila a primit o grămadă de cadouri.

 

Sorina Ceugea și Danezu sunt doi părinți fericiți, Vanessa crește sub ochii lor și a împlinit ieri 2 anișori. Pentru că întreg universul lor se învârte în jurul celei mici, artiștii au organizat o super petrecere, cu mulți invitați, în care toată lumea se distrează la maxim. În exclusivitate la Antena Stars, Sorina Ceugea a mărturisit că a fost la un pas să o piardă pe cea mica în vacanța din Turcia, Vanessa fiind atrasă iremediabil cu o păpușă.  

 

„Suntem foarte fericiți pentru că astăzi o sărbătorim pe Vanessa. A împlinit doi anișori. (...) Este un moment foarte emoționant astăzi, pentru că Vanessa nu este un copil „normal” la modul că nu are un program cum au toți copilașii. Ea vine cu noi la evenimente. (...) Ne bucurăm că este sănătoasă, că este deșteaptă. Cel mai frumos cadou și dar pe care Dumnezeu ni l-a oferit. (...) Foarte multe cadouri, toate sunt foarte frumoase (...) Era să o pierdem în vacanță. S-a întâmplat o chestie mai puțin plăcută. Un patron a luat-o să îi ofere o păpușică”, a mărturisit Sorina Ceugea, pentru Antena Stars.

 

La rândul său, Danezu a spus că a fost o zi încărcată atât pentru fiica lor, dar și pentru ei, asta pentru că au avut mult de muncă pentru a pregăti o petrecere frumoasă pentru micuță: „Astăzi a fost o zi încarcată așa pentru ea, cât și pentru noi, că ne-am ocupat pentru organizarea acestei petreceri frumoase. A avut-o pe Minnie, cred că nici ea nu știe ce se întâmplă. O să realizeze ea mai târziu, când o să vadă minunatele poze pe care le-am făcut astăzi”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest