E tătic a doua oară şi e în culmea fericirii! Alexandru Ciucu vorbeşte despre cum e să fii tată pentru două fete

 

De când Alina Sorescu l-a făcut părinte pentru a doua oară, Alexandru Ciucu este în culmea fericirii! Iar cum este să fii în postura de tată a două fete ne spune chiar designerul.

Are tata două fete, două comori de care este extrem de mândru! Aflat la un eveniment monden, Alex Ciucu a acordat un interviu în exclusivitate pentru Antena Stars.

"E bine, e aglomerat, e o nebunie în casă. Acum când urlă una, urlă şi cealaltă. Evident, pentru că se trezesc reciproc. Carolinei îi place foarte mult de Raisa, poate mai mult decât am fi dorit pentru că o vede aşa ca pe o jucărie mai mică şi de-abia o stăpânim să n-o ia, să o ducă, să o plimbe prin toată casa şi să s-o ţină numai ea în braţe", a povestit mândru, Alex Ciucu.

Reporterii Antena Stars au vrut să ştie adevărul gol-goluţ şi au întrebat: cine este cel care pierde mai multe nopţi cu copiii?
"Trebuie să recunosc că mai mult pe Alina. Ea se sacrifică mai mult în perioada asta pentru că şi alăptează. Parcă Raisa e puţin mai cuminte sau poate ne-am obişnuit noi", a explicat proaspătul tătic.

Atunci când vine vorba de alinturi, Alex Ciucu ştie cum să ajungă la inima propriilor copii şi le alintă aşa cum simte pe fetele lui.
"Eu îi zic "cuconiţa". În general i se spune bebe, dar mie-mi place să-i spun "cuconiţa". Nu pot să spun logic de ce am simţit, aşa am simţit. Aşa am simţit-o, am simţit-o foarte cochetă", a mărturisit Alex Ciucu.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest