Ea a slăbit 25 de kilograme cu o dietă proprie! Este incredibil ce făcea când îi era foame

 

Dorothy Rogan a uimit o lume întreagă prin felul în care a reuşit să dea jos numai puţin de 25 de kilograme. Femeia este, în prezent, foarte mulţumită de decizia pe care a luat-o.

Când și-a dat seama că s-a îngrășat prea mult pentru că mânca de plictiseală, o britanică a înlocuit mâncarea cu muzică. Mai exact, s-a apucat de cântat la ukele, un instrument muzical asemănător cu o chitară foarte mică, de fiecare data când simțea nevoia să mănânce fără să-i fie foame.
 
Astfel, Dorothy Rogan, în vârstă de 64 de ani, a suferit o intervenție chirugicala pe cord, în 2013, iar din acest motiv a apelat la folkul american, că o metodă de a slăbi. "Cântând la ukele chiar am scăpat de plictiseală, dar și la obiceiul prost de a mânca atunci când nici măcar nu mi-e poftă", a spus ea conform Daily Mail.În plus, Dorothy Rogan a urmat și un program de slăbit, unde a învățat cum să mănânce sănătos și cum să adopte un stil de viață adecvat. Acum, femeia se poate lăuda cu faptul că a slăbit 25 de kilograme și acum poartă haine cu trei mărimi mai mici.

L.F.

Foto: Facebook


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest