Ea este cea mai norocoasă zodie în luna Iulie! Toate îi merg bine, fără să se obosească

 

Luna iulie 2016 este, fără îndoială, mult mai relaxată decât lunile precedente.

Mercur se află aproape toată luna iulie 2016 în preajma lui Venus. Această combinație planetară este excelentă pentru socializare, comunicare și informare, promițând, de asemenea, drumuri plăcute și profitabile.

Dintre toate zodiile, una dintre ele are parte de o mulțime de beneficii în luna iulie și se poate declara în luna lui Cuptor răsfățata zodiei.

În iulie 2016, casa carierei Balanței este traversată pe rând de Venus (până pe 12), de Mercur (până pe 14) și de Soare (până pe 21), ceea ce arată o mobilizare energică, o vizibilitate mărită, o sporire a autorității și o doză bună de noroc. Norocul poate să vină de oriunde, dar se datorează în mare măsură diplomației, bunelor relații sociale și, probabil, susținerii din partea partenerului/partenerei.

Partea a doua a lunii îți aduce popularitate și posibilitatea de a găsi oricând sprijin pentru îndeplinirea proiectelor, ambițiilor sau idealurilor tale. Pentru Balanțe, toată luna iulie 2016 este favorabilă ascensiunii și promovării în general.

Finanțele cunosc și ele o dinamică pozitivă, iar eforturile tale sunt productive, informează eastrolog.ro.

V.M


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest