Ea este Ivona, fiica lui „Garcea”! Are o siluetă de top model și este o adevărată bombă sexy! FOTO

 
+5 click pentru
galerie

Mugur Mihăescu este unul dintre cei mai cunoscuți și apreciați actori de la noi din țară. Și chiar dacă a renunțat la meserie și s-a axat pe afacerile pe care le are, rolul lui „Garcea” pe care l-a jucat ani la rând, a rămas adânc întipărit în memoria tuturor. Iar pentru că prima dragoste nu se uită niciodată, Mugur Mihăescu a dat viață, din nou, personajului care l-a făcut celebru, dar de data aceasta, alături de fiica sa.  

De când stă acasă, Mugur Mihăescu și-a găsit ocupație! Celebrul actor și-a făcut cont de Tik Tok, acolo unde stă cu fata lui. Iar Ivona nu mai este o copilă, ci s-a transformat într-o adevărată bombă sexy care fură privirile tuturor.

Pe Mugur Mihăescu îl știe toată lumea, dar pe fata lui Garcea, nu prea. Ivona este mândria actorului si este extrem de frumoasă și ambițioasă. Tânăra în vârstă de 22 de ani nu a călcat pe urmele tatălui. A preferat să stea departe de lumina reflectoarelor și s-a axat pe tot ce înseamnă management și business. Se poate spune că la acest capitol a moștenit perspicacitatea actorului, care, pe lângă această meserie, este și un om de afaceri.

Și cum este o domnișoară sexy nu ezită să pozeze... sexy. Cu un decolteu adânc sau cu un costum de baie, Ivona reușește să întoarcă, de fiecare dată, toate privirile bărbaților. Cu toate acestea, Mugur Mihăescu nu i-a impus niciodată interdicții și a lăsat-o să facă ce vrea, iar asta pentru că între cei doi există o relație foarte strânsă și cu fiecare ocazie se postează în tot felul de ipostaze amuzante.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest