Ecaterina Ladin, mamă pentru a doua oară! A dezvăluit sexul bebelușului: “Ne-am dorit foarte tare”

 

Ecaterina Ladin este însărcinată! Actrița va deveni mamă pentru a doua oară și a dat marea veste în cadrul unei emisiuni TV în care a fost invitată, unde a dezvăluit și sexul bebelușului pe care îl poartă în burtică.

Ecaterina Ladin trece prin cea mai frumoasă perioadă a vieții ei! Actrița și soțul ei au deja un băiat, însă dorința de a-i face un frățior nu s-a stins niciodată. Acum că visul li s-a îndeplinit amândurora, soții Ladin sunt nerăbdători să își cunoască cel de-al doilea copil și să îl țină în brate pentru prima dată.

A dezvăluit sexul bebelușului

Cunoscută pentru rolul din “Las Fierbinți”, Dalida, a dezvăluit în cadrul unei emisiuni TV că va aduce pe lume un alt băiețel! Ecaterina Ladin a mărturisit că deja este însărcinată în patru luni, iar aflarea veștii că va deveni mămică, din nou, a adus numai fericire în sânul familiei sale.

„Ne-am dorit foarte tare copii și eu și soțul meu. Încă de când ne-am cunoscut, ne-am dorit. Și Marcu, fiul nostru și-a dorit. Mi-e rău și obosesc foarte repede. Dimineața îmi este somn. Voi avea încă un băiat. Nu am pofte. Dacă văd ceva, îmi este poftă", a spus Ecaterina, gravidă în patru luni.

Cum și-a cunoscut soțul

Povestea de dragoste dintre Ecaterina Ladin și soțul ei este una destul de atipică. Ea: o actriță fără rol, iar el: administratorul plajei de la Costinești. În timp ce lui i-a picat instant cu tronc, ea nici nu s-a gândit la vreo relație cu el, până când dintr-o dată a început să îl vadă cu alți ochi.

„L-am cunoscut prin intermediul altor prieteni de-ai noștri, dar i-am fost angajată. Cumva el administra plaja de la Costinești. Eu neavând de muncă atunci, nu jucam, înainte de a începe 'Fierbințiul' (n.r. serialul Las Fierbinți). Presupun că i-a plăcut cum muncesc și s-a îndrăgostit de mine. A fost așa o chimie.  Mie de el nu mi-a plăcut la început. Nu că nu mi-a plăcut, dar nici prin cap nu-mi trecea că el ma invită la film ca un fel de întâlnire.", a dezvăluit actrița, în urmă cu ceva timp pentru un post tv.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest