Ed Sheeran și soția sa au devenit părinți pentru prima dată! Ce nume inedit a primit fetița lor

 

În urmă cu o săptămână, Ed Sheeran și soția sa au deveni părinți pentru prima dată, iar anunțul a fost făcut chiar de artistul internațional. Mai mult de atât, cântărețul a dezvăluit și ce nume a ales pentru fiica sa!

Ed Sheeran a decis să facă o pauză binemeritată în cariera sa și să se bucure mai mult de momentele petrecute cu familia. La scurt timp după ce a anunțat că se va retrage pentru o perioadă, informația precum că va deveni tată pentru prima dată a împânzit internetul, iar ulterior a fost confirmată de o sursă apropiată artistului și soției sale.

Săptămâna trecută, Ed Sheeran și soția sa, Cherry, au devenit părinții unei fetițe minunate, iar marele anunț a fost făcut chiar de artist, prin intermediul unui mesaj emoționant în care a dezvăluit atât sentimentul de împlinire de care se bucură, cât și ce nume a ales pentru micuța sa.

„Hello! Un mesaj rapid din partea mea, fiindcă am vești personale pe care vreau să le împărtășesc cu voi…

Săptămâna trecută, cu ajutorul unei echipe de doctori extraordinari, Cherry a adus-o pe lume pe superba și sănătoasa noastră fiică – Lyra Antarctica Seaborn Sheeran. Suntem complet îndrăgostiți de ea. Atât mama, cât și bebelușul se simt extraordinar și suntem în al nouălea cer”, a scris Ed Sheeran pe pagina sa de socializare.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest