Ed Sheeran și soția sa vor deveni părinți pentru prima dată: „Au ales să țină totul secret”

 

Ed Sheeran și soția sa vor deveni părinți pentru prima dată! Artistul internațional și partenera lui așteaptă cu nerăbdare momentul în care își vor ține copilașul în brațe!

Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt în culmea fericirii! Cei doi urmează să devină părinți în curând și au ales să țină secretă sarcina până când bebelușul va veni pe lume.

O sursă apropiată cuplului a dezvăluit că tânăra de 28 de ani se află în ulimul trimestru de sarcină și va deveni mamă în doar câteva săptămăni.

„Ed și Cherry sunt extrem de încântați. Sunt foarte fericiți, dar au ales să țină totul secret. Carantina a fost scuza perfectă pentru a nu fi văzuți în public, dar lucrurile se apropie de final, iar ei au început să le spună prietenilor și familiei veștile.” a dezvăluit sursa apropiată celor doi.

Mai mult de atât, Ed Sheeran și Cherry mai au puțin și vor termina cu toate pregătirile pentru momentul în care îl vor cunoaște pe noul membru al familiei.  

„Fac ultimile pregătiri acasă, iar bebelușul este așteptat în această vară. Sunt vremuri fericite, iar familiile lor sunt încântate pentru ei și abia așteaptă să îl cunoască pe noul membru al familiei”, a mai afirmat sursa citată.

Ed Sheeran și Cherry Seaborn sunt prieteni din copilărie, iar relația lor a început în anul 2015. Cei doi s-au căsătorit în luna decembrie a anului 2018, iar ceremonia a fost una restrânsă, cu 40 de invitați.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest