Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea din muzică! Care este motivul pentru care îşi încheie cariera artistică

 
+3 click pentru
galerie

Bombă în industria muzicală mondială! Ed Sheeran şi-a anunţat retragerea din muzică, iar fanii acestuia sunt în stare de şoc. Unul dintre cei mai iubiţi şi apreciaţi cântăreţi din lume a spus care sunt motivele pentru care a luat aceasta decizie!

Cântăreţul britanic Ed Sheeran îşi va întrerupe activitatea muzicală temporar, mai precis timp de 18 luni, timp pe care vrea să-l dedice în totalitate soţiei sale şi familiei. După ce timp de doi ani a concertat în toată lumea, artistul a considerat că este momentul să facă o mică pauză, pentru a le fi alături celor dragi.

La numai 28 de ani, Ed Sheeran este unul dintre cei mai bine cotaţi artişti ai planetei. Turneul „Divide” a vizat 280 de concerte, motiv pentru care a stat departe de casă, mai bine de doi ani. Turneul s-a încheiat la Ipswich, în Marea Britanie, fiind ultima reprezentaţi a artistului, moment în care a făcut anunţul spre tristeţea admiratorilor săi.

„Așa cum știți sau nu știți, mă aflu în turneul Divide de peste doi ani, iar acesta este ultimul concert. Este ceva dulce-amărui la el. Iubesc că vă aflați aici și că încheiem totul la Ipswich. Acesta este ultimul meu concert pentru probabil 18 luni. Am cântat în toată lumea. Se simte, într-un mod ciudat, ca și cum te desparți de o iubită cu care ai o relație de ani de zile” a spus Ed Sheeran, pe scenă. 


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest