Edith și Ali de la „Dragoste fără secrete” au parte de aventura vieţii lor! Cum se simt în cadrul competiţiei VIDEO

 

Edith și Ali s-au acomodat extrem de repede în competiţia "Dragoste fără secrete". Cei doi le-au făcut o surpriză frumoasă telespectatorilor şi sunt mai determinaţi ca niciodată să câștige marele premiu pus la bătaie.

Pentru Edith, proiectele de televiziune nu sunt o noutate. Concurenta a participat şi în ultimul sezon al emisiunii „Mireasă pentru fiul meu”. Prima sarcină din concurs pe care au avut-o de îndeplinit Edith şi Ali a fost cea a bagajelor.

Prima părere a noului cuplu despre competiţie este aceea că este o aventură pe care sunt pregătiţi să o cucerească. Edith şi Ali sunt extrem de entuziasmaţi de proiectul de televiziune şi sunt siguri că telespectatorii de acasă îi vor vota, în funcţie de evoluţia pe care o vor avea.

„Acest cuplu a pornit într-o nouă aventură, vă invităm să fiți alături de noi, 24 din 24. Dacă o să vă placă să ne auziţi, să ne vedeţi, să vedeţi cum o să evoluăm şi ceea ce facem, vă învităm să ne votaţi. Noi ne dorim sa o ducem la bun sfârşit şi să ieşim învingărori.", a spus Edith.

Emisiunea "Dragoste fără secrete" poate fi urmărită în fiecare zi, de luni până vineri, de la ora 12:00 la 13:00 şi de la 18:45 la 20:45. De asemenea, sâmbăta poate fi urmărită de la ora 18:45 pe Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest