Edward Sanda, gest de dragoste pentru Cleopatra Stratan! Au confirmat oficial că formează un cuplu!

 

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează cel mai nou cuplu din lumea mondenă! După ce s-a zvonit luni bune că ar fi împreună, confirmarea a venit abia acum. Și pentru că toată lumea a aflat că au o relație, cei doi nu se mai ascund și își fac declarații de dragoste pe unde apucă, iar ca dovadă stă ultimul gest făcut de artist pentru noua sa iubită.

Relația lui Edward Sanda cu Cleopatra Stratan a fost dată în vileag de buna lor prietenă, Amna, apoi artistul fiind nevoit să recunoască totul în mod public. În cadrul unui interviu pentru Antena Stars, Edward Sanda a dat cărțile pe față și a mărturisit că el și fiica lui Pavel Stratan formează un cuplu, însă nu de atunci de când a scris presa.

”Da, suntem împreună! Atunci când au apărut speculațiile că noi eram împreună, nu eram. Colaboram strict muzical, ne vedeam la studio, am lansat o piesă împreună și după ce a bubuit toată chestia aia, am continuat să vorbim.” a spus Edward Sanda.

Speculațiile i-au apropiat

Ceea ce au fost la început doar zvonuri, s-a transformat în realitate. Edward Sanda a dezvăluit că speculațiile din presă despre presupusa relația i-au apropiat mai tare și au început să vorbească zi de zi. Mai mult de atât, artistul a mărturisit că artista este exact domnișoara pe care o aștepta și la care visa.

”Oricum vorbeam foarte mult și foarte des și cumva ne-am apropiat inevitabil. Am simțit că avem foarte multe în comun, avem o conexiune foarte frumoasă împreună și suntem chiar la fel în tot. Tot ceea ce am căutat eu vreodată, văd acum în ea. E chiar ce căutam eu” a mărturisit Edward Sanda, pentru Antena Stars.

Ce gest de dragoste a făcut Edward Sanda pentru Cleopatra Stratan

Pentru că până pe 30 iunie nu se pot vedea, dat fiind că artista este prinsă în Chișinău unde încă este starea de urgență ridicată, Edward Sanda, în timp ce se afla la mare, s-a așezat pe nisip și a scris pe jos un mare: „Mi-e dor de tine”. Emoționată din cale-afară de gestul iubitului, Cleopatra Stratan a reacționat imediat: „😍 Speechless... Si mie mi-e dor de tinee🙈❤💋, a scris artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest