Edward Sanda și Cleopatra Stratan, prima apariție publică după ce au recunoscut că sunt împreună/ FOTO

 
+2 click pentru
galerie

Edward Sanda și Cleopatra Stratan formează cel mai fresh cuplu din showbiz-ul autohton. Și spunem „fresh” și pentru că abia acum au recunoscut că sunt împreună, chiar dacă zvonurile circulau de mult timp, și pentru că sunt doi artiști frumoși și tineri. Spre deliciul fanilor, amorezii s-au afișat, într-un mod mai... special, pentru prima dată în public, în calitate de cuplu.

Edward Sanda este noul „Ghiță” al Cleopatrei Stratan și chiar dacă s-a tot vehiculat că formează un cuplu, încă de când au lansat prima piesă împreună, cei doi au infirmat zvonurile până în pânzele albe. După ce artistul a dezvăluit, în exclusivitate, pentru Antena Stars că micuța Cleo este noua lui iubită, lumea abia aștepta să se afișeze împreună.

Recent, cei doi amorezi au făcut un live împreună, iar admiratorii s-au bucurat din cale-afară să îi vadă cum își trimiteau pupici și cum își făceau declarații subtile de dragoste. Că de! Așa e iubirea la început. Simplă și fără controverse! Mai mult decât atât, în cadrul live-ului, Edward Sanda și Cleopatra au dat de înțeles că deja se pregătesc să scoată o nouă melodie.

Din cauza stării de urgență din Chișinău, Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu se pot întâlni până pe data de 30 iunie: ”Suntem fericiți, dar acum e o mică problemă pentru că eu nu pot intra în Chișinău până pe data de 30 iunie, fiind stare de urgență”, a declarat Edward Sanda în cadrul emisiunii „Star Matinal”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest