Efectele nebănuite ale consumului de cheag cu lămâie! Slăbeşti şi te simţi din ce în ce mai bine

 

Din ce în ce mai mulţi oameni optează pentru remedii naturiste, pentru a rezolva problemele de sănătate. Medicamente nu sunt întotdeauna cea mai bună soluţie pentru că uneori nu au efectul dorit şi pot avea şi efecte adverse.

Te-au gândit vreodată ce proprietăţi poate avea cheagul pentru sănătatea ta? Este un produs lactat, obţinut în timpul preparării branzei şi este folosit de foarte mult timp pentru îmbunătățirea sănătății.

Dacă este amestecată cu lămâie, cheagul devine un adevărat remediu natural şi tratează mai multe afecţiuni, conform site-ului secrete.com.

Iată câte efecte benefice are asupra organismului:

- elimină stresul

- îmbunătățeşte procesul de digestie 

- stimulează pierderea în greutate 

- reglează colesterolului

Cheagul cu lămâie se prepară foarte uşor:

Se fierbe un litru de lapte peste care se adaugă zeamă de două lămâi, în timp ce laptele este încă fierbinte, se amestecă bine până când se omogenizează. Amestecul se lasă apoi să stea până când lichidul verde, adică cheagul, se separă de amestec. Se colectează acest lichid într-un recipient de sticlă și se păstrează la frigider. 

Mod de utilizare: 

Se adaugă o lingură din acest remediu într- un pahar de 200 de ml de apă. Se bea acest amestec în timpul fiecărei mese.

Aceste chef îţi va da o senzaţie de saţietate pentru o perioadă lungă de timp, iar acest lucru te va ajuta să ţii orice dietă mult mai uşor. Dacă vrei să slăbeşti, consumă acest remediu timp de 30 de zile, în fiecare zi, la fiecare masă. 

Pentru imunitate a€“ urmează acest remediu o data pe zi, timp de 6 luni de zile.  Pentru reglarea colesterolului, tratamentul se face 3 ori pe zi, timp de 45 de zile, iar  pentru eliminarea stresului, se consumă o doză dublă, adică două linguri la un pahar de 200 de ml plin cu apă, de 2 ori pe zi, dimineață și seară, timp de 14 zile.

Vei simţi o diferenţă în scurt timp!

Foto: Hepta

M.T.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest