Ei sunt croitorașii pricepuți! Velea şi Simley au pus mâna pe ac și lucrează la colecția " Frătziwear"

 

Le merge bine în muzică, dar nu le-a fost de ajuns. Alex Velea şi Smiley şi-au pus în gând să cucerească inimile fanilor şi cu o colecţie de haine! Cu microfonul se pricep de minune, dar nici maşina de cusut nu le pune probleme.

Cei doi prieteni şi colegi de scenă îşi vor lansa în curând o linie de îmbrăcăminte inspirată din stilul vestimentar ce i-a consacrat ca artişti. Până şi numele spune tot! Maidana.

Au tăiat, au măsurat şi ce-a ieşit. vom vedea peste o săptămână. Cu ajutorul Danei Budeanu, Velea şi Smiley vor face primi paşi într-un domeniu de care n-au prea avut habar până acum. Se pare totuşi că noua provocare scoate ce e mai bun din cei doi cântăreţi, mai ales că au aşa, o fire mai artsitică.

Poate nu mulţi şi-ar fi imaginat că Velea nu se sperie de maşina de cusut. Ba chiar l-a pus la muncă şi pe Smiley! Şi cum aşa eforturi sunt demne de toată lauda, cântăreţii s-au filmat şi s-au pozat ca să le arate şi fanilor cât de pricepuţi sunt.

Colecţia ce va ieşi din mâinile celor doi va purta numele Maidana şi face parte din brandul lansat de Velea, Frătziwear.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest