Ei sunt marii câștigători ai emisiunii Dragoste fără secrete! Emoții de nedescris la finalul competiției

 

Moment emoționant, la Dragoste fără secrete. Vineri seara s-au aflat și marii câștigători. Astfel, cei care au trecut cu brio cursa celor 100 de zile și cei care le-au ajuns la suflete cel mai mult fanilor au fost Carmen și Cătălin.

Frumoasa veste a fost dată plină de emoție de către Bianca Sârbu, gazda emisiunii. A fost o seară plină la emisiunea Dragoste fără secrete. Marea Gală s-a ridicat la nivelul așteptărilor și a oferit momente de nedescris celor care au stat cu sufletul la gură în toate cele trei luni de la începutul emisiunii.

Carmen cu Cătălin, marii câștigători de la Dragoste fără secrete

În Gala Finală au intrat patru cupluri, Oana și Laurențiu, Alexandra și Cristi, Edith și Ali, alături de Cătălin și Carmen. Primele două cupluri s-au situat pe locurile trei, respectiv patru, astfel că cei care au rămas cu emoții până în ultima clipă au fost Edith cu Ali și Carmen cu Cătălin. Se pare că cei doi iubiți au fost cei care i-au convins pe  telespectatori că merită marele premiu, astfel că au fost numiți câștigătorii emisiunii.

Carmen și Cătălin au primit un apartament în Estic Park

Experiența Dragoste fără secrete le-a adus un câștig pe măsură celor doi, astfel că Carmen și Cătălin vor fi de azi înainte proaspeții deținători ai unui aprtament de lux în complexul rezidențial Estic Park.

Carmen și Cătălin, plini de emoție la finalul emisiunii

Carmen și Cătălin au petrecut 100 de zile alături de alte cupluri în casa Dragoste fără secrete, iar totul a meritat din plin. Pe lângă experiența pe care au reușit să o dobândească în relație, cei doi au câștigat simpatia publicului și, mai ales, un apartament, la care au visat toți concurenții care au participat la Dragoste fără secrete.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest