El este Dorelul hoţilor! Tentativa lui de furt eşuată a devenit virală

 
+2 click pentru
galerie

Să vezi şi să nu crezi! Imaginile surprinse într-un magazin te fac să crezi că te uiţi la un film de comedie. Tentativa unui hoţ de a scoate un bancomat dintr-un magazin a stârnit râsul tuturor internauţilor.

Aşa a început tentativa unui furt. Într-un mod dubios de relaxant. Nu, nu este o glumă! Bărbatul a fost surprins de camerele de supraveghere existente într-un magazin în momentul în care încerca să fure un bancomat. Însă, metodele la care recurge sunt demne să apară într-un scurt-metraj care ar putea stârni râsul tuturor!

Bărbatul reuşeşte să intre în magazin, însă realizează că misiunea lui este mai dificilă decât ar fi crezut. Că doar de, meseria de "hoţ" e grea, mai ales atunci când nu iei în calcul anumite lucruri! Aşa-zisul hoţ încearcă din răsputeri să intre în posesia bancomatului, dar fără nicio izbândă.

După eşecul trăit, bărbatul se resemnează şi pleacă! Ei bine, chiar dacă a mers pe principiul: "hoţ neprins, negustor cinstit", autorităţile, cu siguranţă, nu se vor ghida după aceeaşi zicală.

L.F.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest