Ele sunt cele două echipe finaliste de la „Asia Express”! „Nu credeam că voi ajunge să spun asta”/ VIDEO

 

Cel mai tare reality show din România și-a stabilit ultimele două echipe finaliste, care se vor lupta pentru a câșțiga marele premiu de pe Drumul Comorilor din Asia Express!

Astfel că Asia Express continuă... doar cu echipele formate din Sorin Bontea - Răzvan Fodor și Speak - Ștefania! Doar ei au mai rămas acum în cursa pentru marele premiu din cea mai dură competiție, după ce aseară, drumul s-a încheiat pentru echipa formată din Adda și Cătălin. Drept urmare cei patru participanți, între care s-a legat o prietenie extrem de frumoasă, de-a lungul show-ului, urmează să se „războiască” în această seară, în ultimul episod al concursului.

În ciuda faptului că toți au plecat la drum cu gândul de a câștiga marele premiu, nu mulți au fost cei care au crezut că acest lucru chiar se poate întâmpla. Printre ei se numără și Sorin Bontea care a dezvăluit că nu și-ar fi imaginat că va ajunge în finala Asia Express. ”Când am plecat din țară, nu credeam că voi ajunge să spun asta: Suntem în finala ”Asia Express”, a spus Sorin Bontea.

Cu o ambiție demnă de lăudat, Ștefania a reușit să intre rapid la inimile tuturor telespectatorilor, atât pentru perseverență, cât și pentru puterea de a-l ridica pe Speak în situațiile limită.

”Prima echipă care intră în finală. Atât de mândră că am reușit să ajungem până în ultima zi de ”Asia Express”, a fost reacția Ștefaniei. 

22 aprilie, ora 22:30 Marea finală Asia Express

În seara aceasta vom afla cine câșțigă marele premiu Asia Express, dintre cele două echipe finaliste formate din Speak - Ștefania și Răzvan Fodor - Sorin Bontea. Așa că fiți pe fază la 20:30, pe Antena 1.  


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest