Ele sunt cele mai cicălitoare zodii! După ele, urmează FECIOARELE! Cine sunt pisăloagele zodiacului

 

Femeile sunt adesea fiice, mame, surori, prietene, soţii şi indiferent de rolul lor în familie sau în relaţie, ţignalul sau insistenţa te vor duce pe culmi pe care nu ştiai că poţi ajunge.

Specialiştii afirmă că unele dintre cele mai cicălitoare femei sunt chiar peştii. Deşi în viaţa reală peştii nu scot un sunet, nativele acestei zodii sunt chiar opusul.

Femeile berbec au şi ele tendinţa de a pisa omul de lângă ele. Ele nu acceptă ca altcineva să fie în faţa lor şi asta se poate observa încă de la primele întâlniri. Acestea încep pe neaşteptate să dea sfaturi despre orice domeniu deşi nu au nicio cunoştinţă despre ceea ce vorbesc.

Fecioarele se încadrează perfect în tiparul de femeie cicălitoare. Acestea sunt tot timpul nemulţumite, veşnic pretenţioase în legătură cu tot ce le înconjoară. Dacă au şi ascendent în Balanţă, clar nu veţi reuşi să-i faceţi faţă în vreun fel.

Scorpionii sunt pe listă şi nu evită niciodată să deschidă gura atunci când ceva le produce inconfort.
Atunci când vine vorba de semnele de aer, gemenii şi vărsătorii zodiile care refuză să apeleze la cicăleli şi aşteaptă să acumuleze cantitatea de nemulţumiri până ce sunt gata să le servească calde înapoi celor ce le-au provocat.

Sursă: yve.ro

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest