Elena Cârstea a ajuns la sapă de lemn! Vrea să plece din America: „Sunt prea bătrână”

 

Elena Cârstea nu trece deloc prin cea mai roz perioadă a vieții sale. Cântăreața este stabilită de 14 ani în SUA, după căsătoria cu Glen Muttart, însă nu trăiește visul american așa cum și l-a imaginat. Elena Cârstea a ajuns la sapă de lemn și își dorește să se reîntoarcă în țară, dar problemele pe care le are, nu îi permit.

Elena Cârstea a fost una dintre cele mai apreciate artiste din România. Odată cu dispariția din lumina reflectoarelor, cântăreața a decis să se reporfileze și să părăsească țara în căutarea unui trai mai bun. Din păcate planul nu i-a reușit, iar pandemia de coronavirus i-a dat lovitura de grație.

Elena Cârstea a povestit pe pagina sa personală că nu trece prin cea mai bună perioadă pe plan financiar, dar nici pe cel personal. Din cauza unor probleme de sănătate grave cu care s-a confruntat mama ei, artista a decis să o aducă în Florida alături de ea, ca să aibă grijă de cea care i-a dat viață.

„Mămica se uită toata ziua la televizor, sărăcuța, e bolnavioară, nu știu cât o mai poate duce, uită să și mănânce. Mama, o femeie care cândva a dărâmat munții, nu mai poate face doi pași”, a dezvăluit cântăreața.

După ce a renunțat la cariera muzicală, Elena Cârstea a devenit agent imobiliar în Florida, însă restricțiile impuse în pandemie au adus-o aproape la sapă de lemn.  

„Eu produc panică acum, nu bani, soțul câștigă. Am avut trei clienți pentru o casă. Foarte greu m-am acomodat în America. Din păcate, drepturile mele de autor au dispărut. Vocea mea costă, dar și personalitatea mea, așa că cine vrea să-i cânt, să știe”, a mai spus artista.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest