Elena Gheorghe a dezvăluit secretul siluetei de invidiat: „Prefer să renunț la partea asta”

 

Îndrăgita artistă a mărturisit în exclusivitate pentru Antena Stars la ce alimente a renunțat pentru a avea un trup perfect.

Chiar dacă a trecut prin două nașteri, Elena Gheorghe se poate mândri cu un corp perfect. În exclusivitate la Antena Stars, artista a dezvăluit cum se menține în formă. Pe lângă faptul că face mult sport, ea a mărturisit că alimentația sa se bazează foarte tare pe fructele și legumele de sezon, că a renunțat la dulciuri și a limitat pe cât posibil prăjelile.

„Secretul... mult sport! Mâncare curată și vibe bun. Prefer să nu mănânc dulciuri și să mănânc sărat, deci prefer să renunț la partea asta. Încerc să nu mănânc grăsimi multe. Fără prăjeli, fără pâine și cât mai multe fructe, legume de sezon”, a mărturisit Elena Gheorghe, pentru Antena Stars

În intervenția de la postul nostru de televiziune, artista a vorbit și despre relația cu soțul ei, Cornel Ene. ”Pasiunea într-o relație, în primul rând, vine pe ceva solid. Dacă avem baza prieteniei, baza comunicării, baza lucrurilor care se spun atunci când trebuie și cum trebuie, apoi vine și pasiunea, ușor. Dacă lucrurile sunt stricate, sunt grele, cumva, e greu să se mai așeze pasiunea și poate fi o pasiune așa de moment, apoi se poate stinge de tot. Trebuie să menții baza ca să creezi pasiunea”, a spus Elena Gheorghe la Antena Stars.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest