Elena Gheorghe a vorbit despre al doilea copil! "Mai avem puţin"

 
+2 click pentru
galerie

Elena Georghe este cât se poate de fericită, mai ales că beieţelul ei creşte pe zi ce trece. Şi cât e de frumos! Artista, în premieră cu Nicolas, într-un interviu în exclusivitate pentru Star Magazin.

Cum e perioada în care majoritatea vedetelor se anunţă ca fiind viitoare mămici, nici Elena Gheorghe nu mai are prea mult până o va face. Aceasta a mărturisit într-un interviu că Nicolas cere fraţi şi că e posibil să-i împlinească dorinţa după ce va ajunge la şcoală.

"Nicolas ultima oară mi-a zis că a fost la bunica lui Cornel şi a văzut pe stradă cum erau vreo 10 copii. Toţi erau fraţi şi m-a întrebat cine le face de mâncare. Eu i-am zis că mama lor, cine să le facă, tata, o soră mai mare... Şi a zis: 'aaa, păi atunci să facem şi noi chestia asta. Eu îmi făceam probleme că nu are cine să le facă de mâncare. Putem să avem şi noi atâţia fraţi?'. I-am zis: 'mama, e cam târziu'. Al doilea o să vină când o să fie cazul. Mai avem puţin de aşteptat  pentru că vrem să îl vedem şi noi pe Nicolas la şcoală", a explicat Elena Gheorghe.

Cine este Elena Gheorghe
Elena Gheorghe e o cântăreaţă cunoscută din România. Ea s-a născut pe 30 iulie 1985 în Comuna Clinceni, judeţul Ilfov. Artista s-a căsătorit pe data de 1 august 2011 cu trombonistul Cornel Ene, fost membru al formaţiei Mandinga, iar în decembrie 2011 a născut un băieţel, Nicholas Răzvan. Este primul copil al cuplului, însă îşi mai doresc o fetiţă.

A.C.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest