Elena Gheorghe, detalii exclusive la Antena Stars despre relația cu soțul său: ”Când nu poate unul, poate celălalt!”

 

Elena Gheorghe și Cornel Ene sunt împreună de mai bine de 16 ani, iar oficial și-au unit destinele acum 9 ani.

 

Elena Gheorghe și Cornel Ene formează unul dintre cele mai longevive cupluri din showbiz-ul românesc. Cei doi s-au cunoscut de când ea avea 15 ani și el 18, iar apoi au fost colegi în trupa Mandinga. Totul a început cu o relație de prietenie, care a avansat, ajungându-se la iubire, și iată că de 16 ani formează un cuplu, fiind căsătoriți de 9 ani. În exclusivitate la Antena Stars, Elena Gheorghe a explicat care este secretul unui relații atât de trainice. Vedeta a mărturisit că deși timpul îi presează din toate părțile, ea și soțul ei găsesc întotdeauna o soluție pentru a petrece câteva clipe împreună. Ea a ținut să precizeze că partenerul ei de viață reușește, de fiecare dată, să-i acorde toată atenția de care are o femeie nevoie.

 

„Chiar dacă timpul, câteodată, ne presează și parcă simțim, cel puțin în ultimele două luni am fost foarte presați de tot ceea ce înseamnă Sala Palatului, evenimente, profesional, dar întotdeauna a știut la sfârșitul zilei sau când am avut un pic de timp liber să-mi acorde atenția de care eu am nevoie și de care fiecare om are, până la urmă, nevoie”, a mărturisit Elena Gheorghe, în cadrul emisiunii Star News, pe Antena Stars.

 

Elena Gheorghe consideră că la consolidarea cuplului a contribuit și faptul că până să devină iubiți cei doi au fost prieteni foarte apropiați: „Dacă am simțit că el este foarte obosit sau el este foarte stresat cu un anumit lucru, am făcut eu pasul către el, pentru că, știi cum e, când nu poate unul, poate celălalt. Eu zic că a contat enorm faptul că înainte au avut o relație de prietenie. Întotdeauna am privit relațiile solide și relațiile care au rezistat în timp, în primul rând, bazate pe o prietenie”.


⏩ Vezi toate emisiunile Antena Stars, online, pe AntenaPlay >>> https://s.a1.ro/AQsSDVc

facebook whatsapp twitter pinterest